Tuesday, 21 January 2014

gila gila kami. ❤ ❤ ❤

Assalamualaikum.......
Hai blogger sume. Sihat??huhuhu..so hari ni baru ter"rajin" nak update blog. Sebelum ni biase lah malas n tak tau nak update apa pun. Seperti yang korang nampak dekat caption atas tuh, sebenarnye tadi pegi hantar resume untuk keje dkt tempat kawan. saje nak try. Tak salah mencube kan. Dapat ke tak belakang cite.hahaha. Sebab tengah tunggu result uitm. so lepas hantar resume, kiteorang menyembang. Maklum la, lame tak jumpe. Ingat senang nak jumpe macam tu.hahaha. Oleh sebab bos depe tak de. So kami menggunakan peluang yang ada untuk mengisi "masa lapang" kami.hahahaha. Bile dah keluar perangai tingtong kami, memang habis lah cite die. Keje asyik nak gelak jer. Nasib la kami ja yang ada time tuh. Kalau ada orang lain, mau dia kata kami tak betui.huhuhu. Tapi nak buat mcm mana kan, dah memang perangai mcm ni.haha. So just be your self lahh.hoho. Ni lah hasil kegilaan kami. Sebenarnye berempat, tapi sorang lagi jumpe kwn die jap. Papepun kita enjoyyyyyyyy!! hehehehe.





ok itu kami. Gambar banyak tau. Tapi bagi yang edit dah r. Korang bukan nak tengok sangat pun.huhu. Itu jela yang nak dibebelkan. Assalamualaikum. Bye2. 


No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥