Thursday, 2 January 2014

2014

assalamualaikum...
disebabkan dah lame tak update blog. so hari ni rase mcm nak update pulak.hihihi.
rasenye tak lambat lgi kot nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU !! 
muncul jer tarikh 1.1.2014 ni, makin bertambah la umur aku. so tahun ni genap 21 tahun. 
SELAMAT HARI JADI untuk diri sendiri.wiwiwiwi..thanks dkt kawan - kawan yang dah wish birthday .  sori kalau tak dpat nak reply sume dkt fb,wechat,wasep dgn msj. thanks sbb ingt. hari ni bfday acik. so SELAMAT HARI JADI acik.
semoge tahun 2014 ni membuat kenangan yang indah untuk kite semua. azam?? aku harap tahun ni aku boleh buat family aku bangge dgn aku dalam ap bidang ap2 pun. amin!!! bye2 2013. hai 2014.

> the end <

No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥