Tuesday, 22 March 2016

rindu..rindu sgt dekat "dia"
setahun 3 bulan, dan awak tgl mcm tu je..hmm..sakit sgt2..tkpelah..mungkin awak sementara je..harap awak hepi kt kg dgn org tsyang.. thanks sbb pnh syg, jge, risau, ad mse susah sng.. thanks sgt.. sy akn rindu awak smpai bile2, akn syg awak smpai bile..😢😢😢😢

Saturday, 8 November 2014

assalamualaikum...
lame sgt tak update blog ni... maklumla agak sibuk skrg ni.. hewhewhehw.. sebenarnye tk de idea nak update n kekangan mase yg agak sibuk sekrg ni  menyukarkan saye untuk update ape.. *ayat mintak kaki* hahahahahaha... ap khabar rakan blogger sume?? takde ap nak update pun sebenarnye.. saje je nak memerah otak pepagi ni.huhuhu.. ok la.. sebelum tu.. meet adik sengal sye .. NABILA.











Monday, 26 May 2014

assalamualaikum.... tersangat lame tak update blog nih.. nasib baik la tak lupe email dan password.. hahaha.. ok . kembali kpd tajuk utama hari ini , sekarang kite dah keje. hehehehe..  keje ap?? keje biase jer.. jurutol. jadi la, dari duk menapak kt rumah tk buat ap2. hahaha... baru je lgi keje ni.. tak smpai sebulan pun lgi. keje ok la.. tp penat sikit sbb ikut shift kan.. dgn ot lgi.. tp nak cari rezeki punye psl, ku gagahi jua. hahahaha... dpat jugak merase duit sendiri. selalu pening pk mane nak cari duit..hahaha.. kt sini die bg hostel , tp untuk 6 bulan jer r. lps tu kene cari rumah sewa. ok r, takde r rse kelam kabut nak cari rumah lgi, keje lgi.hahaha.. dh duduk tempat baru ni , msti la ad kwn baru kan. hihihi.. btmbah lgi kouta kwan aku. hahahaha.. bkwan biar beribu , bkasih biar satu.hahahaha.. nak update ap lgi eh??ermmmmmm..tak tau nak merepek ap r.. dah r kot..nti jauh terpesong dgn tajuk.hihihihi.. ok bye. assalamualaikum.

yang ikhlas

NURUL NAJIHAH  =D

Friday, 14 March 2014

Assalamualaikum.  ◕‿◕

Hai blogger ..*lambai-lambai* . So long tak update blog ni. Maaf la , takde idea nak update ap kt blog ni. Buat blog pun sbb suke2 jer , huhuhu . Tapi dont worry , hari ni ad idea nak update ap. HAHAHAHA. Okeh , tadi chat dengan kawan mase kt PlKN dulu. Tibe2 terkeluar semu kenangan mase PLKN. YA ALLAH , RINDUNYA !! Rindu dgn depe sgt2! Even spent time dgn depe 3 bulan je ( tak smpai 3 bln pun ) , tapi dah mcm adik beradik. 
Makan sesame , riadah sesame , tido sesame , kemas dorm sesame , yang pling rindu mase karaoke sesame dlm blik air. Sorg start nyanyi , yang lain smbung . Lagi satu , rindu nak duduk sesame , tgh mlm makn maggie ramai2 pastu smbg pasl wira. HAHAHAHAHA. Such a good memories for me. Masuk thun ni dah 3 tahun kenal depe . Banyak kenangan dgn depe . Waktu gembire , sedih , penat , gelak , susah sume sesame. Mase mule2 mmg tk nak pegi , sbb risau tk jumpe kwn yang tak ngam dgn perangai gile aku ni. Tapi , tak expect pulak membe kt delta 2 ni sumenye gile2. Mule2 je malu , masuk seminggu , takde pk malu dah. Duk bkepit ke sane sini dgn depe. RINDU !!!!!!!!!!!!! Terlampau banyak kenangan terindah dalam PLKN tu. Siap ad lagu karaoke yang wajib kiteorng nyanyi. Tiap kali dgr lgu tu kt radio , mesti teringat kt korang. Part yang paling tak suke dlm PLKN , bile dah tau dah nak hbis n esoknye last day dpt jumpe depe. HMMMMMMM .. Sebelum tamat latihan tu , msing2 ad tulis surat untuk masing2. Sedih sgt2  bile bace blik surat yang korang tulis tu. Tapi takpe , kenangan tu ad dlm hati , ingatan (cewah) . Hehehehehehe. Isnyallah ,  ad mse , panjang umr kite lepaking sesame . Insyallah. RARA , NAJWA , AINNI , KECIK , MEIRA , MIRA RINDU SGT kt korang!!





Rindu sgt kt korang . Thanks for the great memories . Love U .  ♥ ♥ 

Yang ikhlas ,

Nurul Najihah .





Tuesday, 21 January 2014

Assalamualaikum.......
Hai blogger sume. Sihat??huhuhu..so hari ni baru ter"rajin" nak update blog. Sebelum ni biase lah malas n tak tau nak update apa pun. Seperti yang korang nampak dekat caption atas tuh, sebenarnye tadi pegi hantar resume untuk keje dkt tempat kawan. saje nak try. Tak salah mencube kan. Dapat ke tak belakang cite.hahaha. Sebab tengah tunggu result uitm. so lepas hantar resume, kiteorang menyembang. Maklum la, lame tak jumpe. Ingat senang nak jumpe macam tu.hahaha. Oleh sebab bos depe tak de. So kami menggunakan peluang yang ada untuk mengisi "masa lapang" kami.hahahaha. Bile dah keluar perangai tingtong kami, memang habis lah cite die. Keje asyik nak gelak jer. Nasib la kami ja yang ada time tuh. Kalau ada orang lain, mau dia kata kami tak betui.huhuhu. Tapi nak buat mcm mana kan, dah memang perangai mcm ni.haha. So just be your self lahh.hoho. Ni lah hasil kegilaan kami. Sebenarnye berempat, tapi sorang lagi jumpe kwn die jap. Papepun kita enjoyyyyyyyy!! hehehehe.





ok itu kami. Gambar banyak tau. Tapi bagi yang edit dah r. Korang bukan nak tengok sangat pun.huhu. Itu jela yang nak dibebelkan. Assalamualaikum. Bye2. 


Thursday, 2 January 2014

assalamualaikum...
disebabkan dah lame tak update blog. so hari ni rase mcm nak update pulak.hihihi.
rasenye tak lambat lgi kot nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU !! 
muncul jer tarikh 1.1.2014 ni, makin bertambah la umur aku. so tahun ni genap 21 tahun. 
SELAMAT HARI JADI untuk diri sendiri.wiwiwiwi..thanks dkt kawan - kawan yang dah wish birthday .  sori kalau tak dpat nak reply sume dkt fb,wechat,wasep dgn msj. thanks sbb ingt. hari ni bfday acik. so SELAMAT HARI JADI acik.
semoge tahun 2014 ni membuat kenangan yang indah untuk kite semua. azam?? aku harap tahun ni aku boleh buat family aku bangge dgn aku dalam ap bidang ap2 pun. amin!!! bye2 2013. hai 2014.

> the end <

Tuesday, 19 November 2013

assalamualaikum.....hari ni  nak story sikit pasal ap yang jadi semalam.huhuhu.
okeh semalam kluar dgn membe2 lame.tp tak rancang pun. niat nak pg jumpe kejap je pun. nth macam mane pulak boleh rancang nak kluar. pk punye pk kiteorng pun pg la teluk intan. pg tgk wayang pastu makan2.
kiteorng tgk cite second sight. cite nyer??ermmm..bole la..tk bosan sgt. tp not bad la.hehehe..cite pasal ap? korang tgk sendiri la eh.huhu. sebelum tgk wayang tuh.kami pgi mkn dulu.sbb cite tu pkul 2.30 tghhari.takkan nak menapak kt situ smpai 2.30. hahaha.so pegi la mkn dkt giant t.i.kiteorng order sizzling mee..sdp??erm..bole la.tp tk kenyang.bce doa bce dah.hahaha.tp tk tau knp still tk kenyang.huhu. ok ni ad gmbr sikit.huhu.



ni gmbar time kt kedai mkn.huhuhu.

ok bile dah hbis mkn sume.kiteorg pun pegi la mbo t.intan. ad gmbr jgk.huhuhu.





ni gmbr lps tgk wayang.huhu.

nmpk tk muke hepi ja sume.gmbr bnyk lgi. siap ad video lgi.tp tk nak upload.hahaha.sebab gila ja sume.hehehe. 


ok ni gmbr mase kt umah kemah. nak minum air kelapa. so rajin sikit.hehehe

thanks korg tuk hangout kali ni.best.hope bole kluar lgi mcm ni.hehehe..love yaa!! ♥ ♥ 
smpai ketemu lgi yaa syang2 ku..bye2..assalamualaikum.






♥ cikkidalmembebel ♥