Tuesday, 21 January 2014

Assalamualaikum.......
Hai blogger sume. Sihat??huhuhu..so hari ni baru ter"rajin" nak update blog. Sebelum ni biase lah malas n tak tau nak update apa pun. Seperti yang korang nampak dekat caption atas tuh, sebenarnye tadi pegi hantar resume untuk keje dkt tempat kawan. saje nak try. Tak salah mencube kan. Dapat ke tak belakang cite.hahaha. Sebab tengah tunggu result uitm. so lepas hantar resume, kiteorang menyembang. Maklum la, lame tak jumpe. Ingat senang nak jumpe macam tu.hahaha. Oleh sebab bos depe tak de. So kami menggunakan peluang yang ada untuk mengisi "masa lapang" kami.hahahaha. Bile dah keluar perangai tingtong kami, memang habis lah cite die. Keje asyik nak gelak jer. Nasib la kami ja yang ada time tuh. Kalau ada orang lain, mau dia kata kami tak betui.huhuhu. Tapi nak buat mcm mana kan, dah memang perangai mcm ni.haha. So just be your self lahh.hoho. Ni lah hasil kegilaan kami. Sebenarnye berempat, tapi sorang lagi jumpe kwn die jap. Papepun kita enjoyyyyyyyy!! hehehehe.





ok itu kami. Gambar banyak tau. Tapi bagi yang edit dah r. Korang bukan nak tengok sangat pun.huhu. Itu jela yang nak dibebelkan. Assalamualaikum. Bye2. 


Thursday, 2 January 2014

assalamualaikum...
disebabkan dah lame tak update blog. so hari ni rase mcm nak update pulak.hihihi.
rasenye tak lambat lgi kot nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU !! 
muncul jer tarikh 1.1.2014 ni, makin bertambah la umur aku. so tahun ni genap 21 tahun. 
SELAMAT HARI JADI untuk diri sendiri.wiwiwiwi..thanks dkt kawan - kawan yang dah wish birthday .  sori kalau tak dpat nak reply sume dkt fb,wechat,wasep dgn msj. thanks sbb ingt. hari ni bfday acik. so SELAMAT HARI JADI acik.
semoge tahun 2014 ni membuat kenangan yang indah untuk kite semua. azam?? aku harap tahun ni aku boleh buat family aku bangge dgn aku dalam ap bidang ap2 pun. amin!!! bye2 2013. hai 2014.

> the end <

♥ cikkidalmembebel ♥