Friday, 14 March 2014

We Are The Fairies , We Are The Family . ♥ ♥

Assalamualaikum.  ◕‿◕

Hai blogger ..*lambai-lambai* . So long tak update blog ni. Maaf la , takde idea nak update ap kt blog ni. Buat blog pun sbb suke2 jer , huhuhu . Tapi dont worry , hari ni ad idea nak update ap. HAHAHAHA. Okeh , tadi chat dengan kawan mase kt PlKN dulu. Tibe2 terkeluar semu kenangan mase PLKN. YA ALLAH , RINDUNYA !! Rindu dgn depe sgt2! Even spent time dgn depe 3 bulan je ( tak smpai 3 bln pun ) , tapi dah mcm adik beradik. 
Makan sesame , riadah sesame , tido sesame , kemas dorm sesame , yang pling rindu mase karaoke sesame dlm blik air. Sorg start nyanyi , yang lain smbung . Lagi satu , rindu nak duduk sesame , tgh mlm makn maggie ramai2 pastu smbg pasl wira. HAHAHAHAHA. Such a good memories for me. Masuk thun ni dah 3 tahun kenal depe . Banyak kenangan dgn depe . Waktu gembire , sedih , penat , gelak , susah sume sesame. Mase mule2 mmg tk nak pegi , sbb risau tk jumpe kwn yang tak ngam dgn perangai gile aku ni. Tapi , tak expect pulak membe kt delta 2 ni sumenye gile2. Mule2 je malu , masuk seminggu , takde pk malu dah. Duk bkepit ke sane sini dgn depe. RINDU !!!!!!!!!!!!! Terlampau banyak kenangan terindah dalam PLKN tu. Siap ad lagu karaoke yang wajib kiteorng nyanyi. Tiap kali dgr lgu tu kt radio , mesti teringat kt korang. Part yang paling tak suke dlm PLKN , bile dah tau dah nak hbis n esoknye last day dpt jumpe depe. HMMMMMMM .. Sebelum tamat latihan tu , msing2 ad tulis surat untuk masing2. Sedih sgt2  bile bace blik surat yang korang tulis tu. Tapi takpe , kenangan tu ad dlm hati , ingatan (cewah) . Hehehehehehe. Isnyallah ,  ad mse , panjang umr kite lepaking sesame . Insyallah. RARA , NAJWA , AINNI , KECIK , MEIRA , MIRA RINDU SGT kt korang!!





Rindu sgt kt korang . Thanks for the great memories . Love U .  ♥ ♥ 

Yang ikhlas ,

Nurul Najihah .





No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥