Saturday, 29 December 2012

family day out..=D

assalamualaikum..=D
cerita hari pasal day out dengan family aku..
day out hari ni memang best..sebab semua ad..yela..
dah cuti sekolah kan..semua balik la..hohoho
hari ni kami sekeluarga day out di gua tempurung dan lata kinjang..
sebenarnya tak lah jauh pn dari tempat aku..huhuhu...
walaupn dekat..tapi tak penah smpai..haha..so ayah aku pn bwk lah kami sekeluarga ke sana..=D
lokasi pertama..kami pergi ke gua tempurung..huhuhu..BEST!!tapi...........mencabar..
yelah..masuk2 je tgk punya lah bnyak tangga!!dalam hati aku cakap..."GAYAT!!!"
sebab tinggi..and tangga die curam dan jarak2...nak menangis aku rse..nsib lah msuk sekejap jer..
patut lah sebelum masuk tu..aku perasan tourist yang msuk dalam tu berpeluh...huhuhu..
even penat..tapi berbaloi..tempat die pn cantik..macam2 bentuk ad dalam gua tempurung tuh..bentuk kuda,lembu,gajah dan lain2..huhuhu..
destinasi kedua kami pergi ke lata kinjang..smpai sana..kami melepaskan penat "memanjat" gua tempurung..hahaha..gmbar??erm...rse mls la plk nk msuk kn..hehehe..ckup lah sekadr melepaskan perasaan gembira nih..huhuhu.."ayatgedik"!!
ok bye..=D



No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥