Tuesday, 25 December 2012

wayang =D

assalamualaikum...
hai blogger semua...sihat??hahaha..
hurrmm...actually tak tau nak cerita ap kt blog ni..huhu..
yelah..sejak dah habis exam nih..tak de aktiviti selain dri duk umah,makan dan tido..hahaha
itu partime aku kt rumah nih..huhu...
okeh...kembali kepada intro hari nih...
semalam ayah aku belanja kami adik beradik,makcik dan sepupu tengok wayang..wink wink~~
The Hobbit ..kami semua tengok cerita nih...
memang terbaik..huhuhu...cerita die ada kaitan dengan The Lord Of The Rings..
kalau korang tak tengok cerita The Lord Of The Rings ..korang memang tak kan faham cerita die..
sebab cerita die tentang macam mane kaum Hobbit ni wujud...nak tau cerita lebih lanjut..boleh la tengok kt pawagam yang berkaitan dengan anda..huhuhu...



okeh...itu saje cikkidalmembebel malam ni..tak de idea nak melalut panjang..hohoho..
bye dan assalamualaikum..=D




No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥