Friday, 18 January 2013

SELAMAT PAGI..=_=

assalamualaikum...=D
pukul 2.35 pagi tapi aku tak tido2 lagi...huhuhu..ni mesti sebab siang tadi tido lame sgt la nih..haha
maklum lah penat tolong mak jge baby. *SANGAT* huhuhu..
lame jgk eh ak tak update blog...lame ker??lame kot..hahaha..
yelah..dh tak de idea nk update ap kt blog..so tak de la update..
disebabkan malam ni aku tak boleh tido..so ak pn melalut la kt blog aku nih..=)
urrrmmmm...nak tulis ap eh??idea2!!!come to mama..hahaha..
haaa..tadi aku isi borang online upu...
tak tau la boleh dpt ke tak sebab result pn tak keluar lgi...
so isi ikut kemampuan...nti bru kemasmini blik..
takut jgk nk isi upu kli nih..tak tau lah sebab ap..mgkin sebab ni peluang terakhir nk msuk u..
so agk seram sikit..=(
hope ap yg aku isi itu baik untuk aku...AMIN!!
so korg yg student f6 thun 2012 boleh lah isi upu sekarang..bkn ap..klaw isi lmbt nti tkut jem..
lgi2 klaw dh kua result..kmpom jem..ssh nk msuk link upu sebab bz..ini berdasarkan pengalaman lah....
nti tak psl2 korg isi upu time tengah malam..hehehe..*joke*
lgi stu...nti pilih la kos yg boleh menjamin mse depan korg..yelah..sekarg nk cri keje yg kene dengan kos tu ssh...ramai sgt yg mntk..so kene pndai pilih...
tak slah pn ambik kos yg korg tak minat..tp mne tau yg korg tak minat tu boleh menjamin mse depan korg..
bkn nk kate kos yg korg minat tu tak menjamin mse depan...semua kos yg ad lam u tu menjamin mse depan..tapi faham2 jelah sekarg kan ssh nak cri keje....
alamak!!dah mcam ap je aku nih...sekadar berkongsi pendapat..tak slah kan??hehehe
ap yg penting ikut kate hati korg ok??=D
okelah...tu jelah kot yg nk di cerita kan...
salah dn silap harap di ampun kan...
assalamualaikum..bye2..=D





No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥