Saturday, 13 October 2012

THE END :'(

12 / 10 / 2012
"oke..about us done here..salam n sory.."
kau hantar ni jer kt aku...kau xbgtau pn sbb ap kau tinggal kan aku...
slme nih ak cbe prtahankan relay nih...4 / 7 / 2012 - 12 / 10 / 2012..
3 bln 9 hari...hmmm...sakit sgt..!!!
knpe kau wt ak mcm nih??


klaw btl ak wt slh..ak mntk maaf kt kau...mgkin slh ak slme nih..tu sbb kau tgglkan ak kn??
btw ak nk ckp thank you for everything..:'(
thank you sbb kau dh bjye wt ak ngis truk ..
thank you sbb kau dh bjye wt hati hncur lgi skli..
thank you sbb kau dh abaikan ak slme nih..
thank you sbb kau dh tinggalkan ak tnpe sbb..
thank you sbb kau dh buat ak epy slme nih ..

tp ak nk kau tau yg ak xbole nk lpe kn kau..sbb ak dh syg sgt kau...
ak doakn kau bhgie dgn someone yg bole wt kau bhgie..




you said " i love u" n i said it to..
the only difference is i didn't lie to you..:'/







No comments:

Post a Comment


♥ cikkidalmembebel ♥